Utstillinger

Å stupe på grunt vann


Å stupe på grunt vann viser arbeider fra 12 fotoelever ved Media- og kommunikasjon på Elvebakken videregående skole. Prosjektet er en fast del av Fotogalleriets formidlingsprogram.


Utstillingen ble åpnet 23.mars av varaordfører i Oslo
Khamshajiny Gunaratnam


Utstillingen gir et unikt innblikk i tankene til tolv vidt forskjellige kunstnere som har kastet seg utfor uten å vite hvor dypt vannet er. I en tilsynelatende feilfri ungdomskultur hvor alt en uttrykker blir nøye planlagt ned til den minste detalj, er dette et friskt pust fra dagens unge lovende.

Elevene har selv produsentansvar for utstillingen, som innebærer blant annet kuratering, formidling, montering, jakt etter badekar på finn.no og nakenposering i fotostudio. De har rett og slett kastet seg utfor kanten, og nå er det på tide å se hvor dypt vannet er.Produsenter: Camilla Johansen, Haldis Hognestad Hasler, Iris Slazak Løken, Maud Dedichen og Sigurd Skeidsvoll


Kunstnere:
Herman Engdahl, William Weng, Sigurd Skeidsvoll, Sunniva K. Hestenes, Haldis Hognestad Hasler, Joachim Michelsen Kvaleng, Camilla Johansen, Iris Slazak Løken, Ingrid Selte, Ali Arshad, Maud Dedichen, Juni Olav.Fotogalleriet ønsker med venneskoleprogrammet å fokusere på formidling som stimulerer til deltakelse og diskusjon. Vi ønsker å være i en aktiv dialog med publikum og realisere kunstens samfunnsrolle som utfordrer og meningsskaper.

For mer informasjon kontakt formidlingsansvarlig Linda Myklebust på [email protected]

siste