Nyheter

LET'S TALK ABOUT IMAGES 2.1.0 #EXERCISE NO. 7: HÅKON HOFFART

EN DIGITAL INSTALLASJON AV HÅKON HOFFART

Varighet: 26.-31. mai

Sted: Fotogalleriet's Instagram

Kunstnersamtale med Herman Breda Enkerud: 29. mai, kl 18:00

Sted: Instagram Live

I forsøk på å håndtere den pågående krisen, har Fotogalleriet invitert anerkjente og unge kunstnere t til å guide oss gjennom tankeprosesser, skape alternative rom for kritisk tenkning og foreslå ny former for samhold.

Til den syvende uken av Let's Talk about Images 2.1.0, har vi invitert kunstner og filmskaper Håkon Hoffart, som vil presentere en digital installasjon.

Viruset har vært en helsetrussel som også har rokket ved strukturer i samfunnet og avdekket dem som sårbare. Parallelt har nyheter om lavere utslipp versert, ofte som kildeløse gladhistorier med et romantisk tilsnitt.

Hva betyr det å ære et landskap? I denne nye digitale installasjonen for Fotogalleriet, bestående av bilder, skulptur og video, kanaliserer Håkon Hoffart innholdsprodusenten, bankvesenet og dusørjegeren. Installasjonen vil gradvis utfolde seg på Fotogalleriets Instagram, komplentert med forgjengelige mellomposter.

Tematikken i utstillingen vil også utforskes i en samtale mellom Hoffart og Herman Breda Enkerud, som vil diskutere forholdet mellom marked, økologi og kunst, samt mulighetene i digitale flater.

OM KUNSTNEREN

Håkon Hoffart (f. 1984) er en kunstner basert i Oslo og Bergen, kjent for sin omfattende aktivitet i den digitale sfæren og kultromanen Ruller nedover skråningen i en tønne av gull. Som billedkunstner og filmskaper jobber han på tvers av sjangere og formater med et skiftende uttrykk som kjennetegnes av en nådeløs gransking av kommersielle og relasjonelle tendenser i samtiden.

Han har tidligere vist sine arbeider på Western Exhibitions Chicago, The Hole NYC, Galleri 69, Kunsthaus Kule Berlin og Kvit Galleri i København.

OM LET'S TALK ABOUT IMAGES 2.1.0

Let’s Talk About Images 2.1.0 er et #blihjemme-program initiert og produsert av Fotogalleriet i Oslo, Norge. Programmet finner sted fra 16. april til 7. juni 2020. De deltakende kunstnerne blir annonsert ukentlig over Fotogalleriets Instagramkonto hver mandag. Følg oss på Instagram for følge programmet utvikling og de ulike prosjektene.

For mer informasjon om programmet trykk HER eller kontakt oss på [email protected].

siste