Nyheter

FOTOGALLERIET SØKER ADMINISTRASJONS- OG PRODUKSJONSANSVARLIG

Spennende mulighet til å bli del av et dynamisk arbeidsmiljø!

Fotogalleriet søker en høyt motivert administrasjons- og produksjonsansvarlig for å gjennomføre Fotogalleriets ambisiøse utstillingsprogram. Som administrasjons- og produksjonsansvarlig vil du være bindeleddet mellom kunstnerisk leder og resten av teamet på Fotogalleriet i det praktiske og administrative arbeidet knyttet til å gjennomføre utstillinger, arrangementer, publikasjoner, og daglig drift. Du vil være involvert i research og kunstnerisk produksjon i et motiverende miljø for utvikling av nye ideer rundt utstillingskonsepter, produksjon, utstillingsutforming, arrangement og publikasjoner.

Ønsket kandidat er strukturert, har høy arbeidskapasitet og jobber godt under press. Entusiasme for samtidskunst, samt interesse for research og tekstproduksjon på norsk og engelsk er en forutsetning for stillingen. Det er ønskelig med erfaring fra utstillingsproduksjon, relevant administrativt erfaring og høyere kunstfaglig utdanning.

Administrasjons- og produksjonsansvarlig er del av Fotogalleriets team som består av kunstnerisk leder, kommunikasjons- og formidlingsansvarlig, praktikanter og tekniker. Stillingen rapporterer til kunstnerisk leder.

Arbeidsoppgaver

Ansvar for praktisk og administrativ gjennomføring av Fotogalleriets kunstneriske program, prosjekter og arrangementer. Herunder prosjektplanlegging, løpende kontakt med utstillere, organisering av transport og forsikring, tilrettelegging av lokaler, koordinering av montering og demontering av utstillinger, anskaffelse av nødvendig utstyr, arbeid med programinformasjon, planlegging og gjennomføring av arrangementer, samt samarbeid med kommunikasjon- og formidlingsansvarlig.

Koordinering av Fotogalleriets team bestående av kommunikasjon- og formidlingsansvarlig, tekniker og praktikanter.

Assistere kunstnerisk leder med kunstfaglig research, søknadsskriving og rapportering knyttet til galleriets kunstfaglige program.

Øvrig daglig drift som inkluderer publikumskontakt, arbeid knyttet til bokhandel, bibliotek og arkiv. Opplæring og koordinering av praktikanter, salg og generell formidling av kunstnerisk program.

Ansvar for regnskapsbilag, kundefakturering, betalinger og månedlig kasseoppgjør.

Ansvar for bemanning i visningssteds åpningstid.

Ansvar for vedlikehold av lokaler.

Følgende kvalifikasjoner og egenskaper vektlegges:

Relevant arbeidserfaring.

Høyere kunstfaglig utdannelse, eller annen relevant utdanningsbakgrunn.

Selvstendig, nytenkende, strukturert, med høy gjennomføringsevne.

Imøtekommende, utadrettet og løsningsorientert.

Gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner.

Svært god skriftlig og muntlig formuleringsevne innen norsk og engelsk.

Vi tilbyr:

Profesjonelle utviklingsmuligheter.

Tilgang til et dynamisk kunstfaglig miljø.

Et samarbeidende, kreativt og kulturelt mangfoldig arbeidsmiljø.

Stillingens omfang er 100%, fast ansettelse.

Lønn: Lønnstrinn 38-42

Søknadsfrist: 26. august 2018.

Tiltredelse: Snarest

Om Fotogalleriet:

Stiftelsen Fotogalleriet er et non-profit visningssted for eksperimentell fotografisk praksis opprettet i 1977. Galleriet viser norske og internasjonale samtidskunstnere gjennom sitt utstillingsprogram og arrangerer med jevne mellomrom forelesninger, boklanseringer og seminarer. Fotogalleriet forvalter et offentlig arkiv med galleriets utstillingshistorikk, en bokbutikk med fokus på Nordiske fotobøker, et bibliotek og Fotogalleriet Editions. Galleriet står også for fotobokprisen Nordic Dummy Award som deles ut årlig. Galleriet har siden oppstarten vært et toneangivende visningssted for samtidskunst både ved å introdusere internasjonale kunstnere med eksperimentelle fotografiske praksiser til den norske kunstscenen og ved å gi en yngre generasjon kunstnere en plattform for å vise sine arbeider.

Kontakt og søknad:

Vil du jobbe med oss? Vennligst sendes søknad digitalt med motivasjonsbrev, CV og referanser til [email protected] Merk søknad med “Søknad Administrasjons- og produksjonsansvarlig”. Ufullstendige søknader vurderes ikke.

Spørsmål om stillingen kan rettes via telefon eller e-post til:

Kunstnerisk leder Antonio Cataldo, tlf. 469 74 035, [email protected]

Styreleder Espen Gleditsch, tlf. 954 85 396, [email protected]

siste