Nyheter

Bygg ditt eget kamera! - kurs i høstferien (4. og 5. oktober)

Har du noen gang lurt på hvordan det er å lage sitt eget kamera, eller hvordan et kamera blir laget? Lena Vida har laget sitt eget kameradesign, og sammen med Emilie Engkrog inviterer deg til å bli med på å lære hvordan lagepinhole-kamera!

Dette kurset er for barn/unge som har interesse for foto, vil lære mer om foto eller som bare har lyst til å prøve noe nytt. Du trenger ikke ha noen forkunnskaper, da vi lærer deg alt her. Du vil lære å lage et eget kamera, hvordan ta bilder med det og hvordan komponere et bilde.

Mandag 4. oktober inviterer vi aldersgruppen 10-16 år. Tirsdag 5. oktober inviterer vi aldersgruppen 16 og over. Det er 10 plasser per kursdag.

Påmelding koster 200 kroner og skjer via Eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/173305540537

INFO OM KURSET

Kurset foregår i to deler. Den første delen har fokus på byggingen av hullkameraet, mens den andre delen fokuserer på bruken av hullkameraene og å ta bilder ute! Når kameraene er ferdige, setter vi inn filmen og tar bilder ute. Alle får mulighet til å ta bilder med kameraene sine. Elevene får mulighet til å ta med hjem kameraene de har laget samt fysiske kopier noen av bildene. Oppmøte på Fotogalleriet i Møllergata 34.

Hvis dere har spørsmål om kurset eller påmelding kan de sendes til [email protected]

PÅMELDING
Grunnet innkjøp av materialer er det krav om forhåndspåmelding.

Husk varme klær/regntøy da deler av kurset foregår utendørs. Vi stiller med kjeks og frukt, men ta med matpakke selv!

Kurset er et formidlingstilbud som del av Lena og Emilies praksisperiode på Fotogalleriet. De er til daglig 3. års studenter ved OsloMet Kunst og Formidling.

siste