Nyheter

FOTOBOKUKER – Boklansering og kunstnerpresentasjon


SIRI HERMANSEN OG MARTE AAS
25.01.2018 kl. 17-19


Siri Hermansen
lanserer sin nye bok The Economy of Survival på Fotogalleriet 25. Januar 2018. I boken presenteres tre stedsspesifikke prosjekter, fra henholdsvis Tsjernobyl, Detroit og Israel/Palestina, av Hermansen. Samlet sett gir boken et rikholdig innblikk i et kunstnerskap der refleksjon rundt sosiale, miljømessige og sosiopolitiske aspekter ved vårt samfunn i dag står sentralt. Med fotografi, videostills og inngående tekster vies hvert prosjekt et oppmerksomt blikk, og som leser får man innsikt i samfunn og situasjon gjennom andre, mer nyanserte perspektiver enn de mer polariserte man ofte får presentert i media.


Marte Aas
er en norsk fotograf og videokunstner, som arbeider med mennesker, landskap, by- og boligmiljøer. I sine bilder undersøker hun romlige strukturer og hvordan vi er tilstede i dem samt de soner, som hverken er natur eller kultur, men et slags grenseområde.Marte Aas vil presentere sitt nye utstillingsprosjekt som stilles ut på Fotografisk Center i København fra 12. januar til 4. mars 2018. Hun vil også vise en av sine nye filmer.FOTOBOKUKER PÅ FOTOGALLERIET: 15.01-15.02 2018

Fotogalleriet inviterer til fotobokuker fra 15. januar til 15. februar. Vi gjør om hele galleriet til en lesekrok hvor du kan benytte deg av vårt bibliotek, sette deg ned i en lenestol og nyte fantastiske fotobøker og en kopp kaffe eller te. Vi vil ha et variert formidlingsprogram med boklansering og utstilling. I tillegg vil vi arrangere en workshop hvor du kan lære å utforme din egen fotobok som tar for seg valg av materiale, teknikk og konsept. I hele perioden har du muligheten til å kjøpe fotobøker fra vår bokhandel til rabatterte priser.

siste