Formidling

FORMIDLINGSTILBUD VED FOTOGALLERIET

Formidlingstilbudet på Fotogalleriet er utviklet med ønske om å skape verdifulle møter mellom publikum og utstilling. Med basis i fagkunnskap ønsker vi å stimulere og utfordre opplevelsen av fotografisk samtidskunst. Vår formidling skal vekke nysgjerrighet, inspirere og gi ny kunnskap, i tillegg til å stimulere kritisk tenkning og kunstnerisk nyproduksjon.


Alle fysiske formidlingstilbud ved Fotogalleriet er for øyeblikket satt på vent i tråd med myndighetenes reguleringer for å hindre spredningen av koronaviruset COVID-19. Vi gleder oss til å se dere høsten 2021!


Den Kulturelle Skolesekken: DKS Lab

Fotogalleriet inngår fra 2021 i DKS-Lab, et landsdekkende utviklingsprogram skal knytte kunstnere og institusjoner nærmere hverandre og styrke den visuelle kunstformidlingen for skoleelever i DKS. Les mer om den kollektive satsningen her. Fotogalleriet deltar i samarbeid med Oslo Kunstforening, og fire kunstnere vil få muligheten til å "teste" sine prosjekter høsten 2021. Prosjektet drives av formidlingsansvarlig ved Fotogalleriet Håkon Lillegraven, og formidler ved Oslo Kunstforening Trine Randers, og koordineres av Sofia Clausen, administrativ leder ved Oslo Kunstforening.


Den Kulturelle Skolesekken: Let's Talk About Images

Fotogalleriet deltar også i Den Kulturelle Skolesekken programmet med produksjonen 'Let's Talk About Images' fra høsten 2021. Deltakende kunstnere annonseres snart.


Omvisninger

Vi tilbyr tilrettelagte omvisninger for skoler, barnehager, bedrifter og private grupper. Tilbudet er for øyeblikket satt på pause i henhold til smittevernsregler.


Verksteder

Barn og unge er til vanlig velkomne til å være med på våre workshop fotoKIDS og fotoTEENS. Tilbudet er for øyeblikket satt på pause i henhold til smittevernsregler.


Ta kontakt på [email protected] for spørsmål, mer informasjon eller registrering

siste